Welke klachten kan de artrokinesioloog behandelen en voorkomen?

Er is een breed spectrum aan pijn klachten die positief beïnvloed kunnen worden door de artrokinesioloog.

Op jongere leeftijd kunnen klachten optreden door groeistoornissen, groei spurten en aangeboren problematiek in de gewrichten of spieren. Maar pijn klachten kunnen ook ontstaan door overbelasting door sporten.

Bij volwassenen komen vaak klachten aan het licht die al langere tijd een opbouw doormaken. Denk hierbij aan onderbelasting door computerwerk of onvolledig herstel na een blessure. Pijn klachten kunnen zich uiten in alle delen van het lichaam, maar de meest voorkomende plaatsen zijn de lagerug, bovenrug, schouders en nekregio. Hierbij zit de oorzaak van de klacht lang niet altijd op de plaats waar de pijnklacht zich bevindt. De artrokinesioloog zoekt aan de hand van een nauwkeurig onderzoek uit waar de problemen zich bevinden en wat daarvoor de beste oplossing is.

Vaak is het effect zelfs verrassend, want hoe zouden klachten die al jarenlang aanwezig zijn ineens weg kunnen trekken? Het antwoord hierop ligt in de benadering van de klachten. De therapie zorgt ervoor dat alle gewrichten, spieren en pezen weer samen kunnen werken zoals dat van nature hoort. Bewegingen worden weer vanzelfsprekend en uitwijkhoudingen verdwijnen. Benieuwd of jouw klachten ook behandeld kunnen worden?

Klik dan snel op deze linkpijn klachten