Praktijk geleidelijk weer open

By 7 april 2020Corona, Nieuws

Corona 

Sinds dinsdag 24 maart was de praktijk gesloten in verband met de maatregelen omtrent de coronacrisis. Sinds 1 mei zijn we de werkzaamheden weer langzaam aan het uitbreiden. 

CoronaHet wordt langzaam weer mogelijk om reguliere behandelingen uit te voeren. Uiterst noodzakelijke behandelingen hebben hierbij voorrang op de minder noodzakelijke behandelingen. Bij aanvang van alle behandelingen moeten de volgende vragen met ‘NEE’ beantwoordt kunnen worden:

  • Heeft u één of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)?
  • Heeft u de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad?
  • Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  • Is er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

Waar moet verder rekening mee gehouden worden?
– Tussen de behandelingen is voldoende tijd om de praktijkruimte te kunnen reinigen.
– Patiënten komen zo mogelijk alleen naar de praktijk en raken zo min mogelijk de deurklinken, ramen, stoelen en andere spullen aan.
– Handen reinigen met desinfectiemiddel bij aanvang van de behandeling en daarna. Dit desinfectiemiddel stellen wij beschikbaar.
– Patiënten komen op de afgesproken tijd om de kans op contact met anderen dan de behandelaar in de praktijk zo klein mogelijk te maken.

Deze beschermingsmaatregelen zijn, samen met overige niet beschreven punten, beperkend voor de hoeveelheid behandelingen die plaats kunnen vinden. Een gevolg hiervan kan zijn dat u langer dan anders moet wachten tot er een behandelmoment voor u beschikbaar is.

corona

Wij doen ons best om de maatregelen zo goed mogelijk te implementeren en na te leven. Hier en daar kunt u ons hierbij helpen door zelf ook goed op de bovenstaande punten te letten. Wij hopen u snel weer van dienst te zijn bij ons in de praktijk!

Mocht u vragen hebben dan is het uiteraard mogelijk deze te stellen via de mail, whatsapp of telefoon.